Nanukcases

Nanuk koffers zijn in het leven geroepen voor één belangrijke taak: Overleven. Met zijn schokbestendige plastic NK-7 hars kan deze Nanuk koffer werkelijk alle extreme natuur situaties aan. De koffer is niet alleen spatwaterdicht, maar zelfs volledig waterdicht. Of je nou wordt overvallen door een regenbui, een stortbui, of een rivier die buiten zijn oevers treed, deze Nanuk koffer overleeft ieder avontuur. Ben jij een avonturier die het hoger op zoekt? Dan kan je met deze Nanuk koffer ook uit de voeten. De koffer beschikt namelijk over een luchtdrukventiel welke automatisch veranderingen in de luchtdruk opvangt. Om ervoor te zorgen dat de koffer niet spontaan of bij het vallen openspringt, is de koffer voorzien van Powerclaws. Deze klemmen zorgen ervoor dat de koffer in elke situatie goed dicht blijft zitten. Dit totdat jij beslist dat hij open mag.

925 grijs foamPlukschuim voor een indeling op maat

Het indelen van deze Nanuk koffer voor jouw apparatuur kan op maat met het bijgeleverde plukschuim. Het plukschuim is in kleine blokjes voorgesneden waardoor je zelf eenvoudig de desgewenste mallen kan uitplukken. Hierdoor past jouw camera, lens, videocamera of beamer tot op de millimeter nauwkeurig in deze Nanuk koffer. Hierdoor kan je niet alleen veel producten kwijt, maar blijven ze ook optimaal beschermd.

Padded Dividers945 zilver padded

Voor het organiseren van uw onderdelen of apparatuur kunt u gebruik maken van onze gepolsterde scheidingswanden. Ze zijn gemakkelijk op maat te maken met repositionabele klittenband. Bovendien zijn de scheidingswanden ontworpen om én gemakkelijk te organiseren én om voldoende bescherming te bieden.

 910_osmo_yellow_v2Custom inlay

Naast het plukschuim en de padded dividers, biedt Nanuk custom inlays aan. Zo kunnen de Nanuk 904 en 910 voorzien worden van een op maat gemaakte GoPro inlay. De GoPro past hier perfect in met samen met enkele accessoires.
De Nanuk 910 kan tevens voorzien worden met een speciale DJI Osmo foam. Hierin past de DJI Osmo inclusief enkele accessoires voor de perfecte bescherming.
Mocht er een 3DR Solo of DJI Ronin-M vervoerd moeten worden, dan is de Nanuk 940 de perfecte koffer. Voor deze koffer bestaat de optie om voor deze twee drones een speciale inlay aan te schaffen.910_GoPro_orange
En als laatste optie is er voor de Nanuk 945 een inlay voor de DJI Phantom 3. Met deze inlays biedt Nanuk u de zekerheid van perfecte bescherming van uw gevoelige apparatuur tegen stoten en vallen.

 

 

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden, formaten van koffer en beschikbare kleuren en accessoires.