Vivitar

Vivitar ontwerpt en produceert betaalbare consumenten elektronica, variërend van trending digitale lifestyle producten voor consumenten en accessoires voor amateur en professionele fotografen. Met een rijk erfgoed, daterend uit 1938, bevat haar portfolio vandaag de dag mobiele en audio accessoires, camera’s en een voortdurend veranderende reeks van gespecialiseerde producten in opkomende elektronica categorieën. Het is ook de grootste leverancier van digitale camera’s, camcorders en accessoires over de hele wereld, terug kijkend naar haar oorsprong als importeur van fotoapparatuur en de latere ontwikkeling van de toonaangevende massamarkt camera’s, lenzen en flitsers. Vivitar is een afdeling van Sakar International sinds 2008, en heeft haar hoofdkantoor in Edison, NJ, met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Latijns-Amerika, Canada, Australië en Hong Kong, en wereldwijde retail distributie via meer dan 100.000 winkels en speciale locaties.

Filtersvivitar-fknd

Vivitar filters zijn vervaardigd uit hoogwaardig massief optische materialen. Elke individuele filter is warmtebehandelde aan een zeldzame beweging of vervorming te voorkomen.
Het aanbod filters bestaat uit o.a. UV-filters, polarisatie filters, filter kits bestaande uit een UV-, polarisatie en ND-filter en close-up filter kits met daarin een +1, +2, +4 en +10.

Actiecamera’s

Vivitar heeft aanbod van betaalbare en kwalitatief goede actiecamera’s. Camera’s met HD kwaliteit video’s en wifi functionaliteit. Tevens heeft Vivitar modellen met een waterdichte behuizing. Ideaal tijdens het zwemmen of de wintersport.

Statievenvivitar-vpt-3662

Kwalitatief goede en stevige statieven. Vivitar kan het u bieden. Van klein tafelstatief tot een stevige tripod voor een spiegelreflex camera. Bepaalde tripod modellen hebben een ingebouwde waterpas in de statiefkop, zodat het statief altijd perfect neergezet kan worden.