EPSON SURELAB SL-D700surelab-d700

Het is Epson’s eerste zeskleurenprinter met inkjet-technologie voor compacte fotoproductie die ontworpen is voor het afdrukken van foto’s met hoge kwaliteit van maximaal één meter hoog. De printer gebruikt de Micro Piezo-printkop en beeldverwerkingstechnologie, naast de originele inkt van Epson voor scherpe en levendige resultaten. Het is ideaal als u foto’s, kaarten, kunstreproducties en andere kwaliteitsvolle prints wilt afdrukken.

Uitstekende flexibiliteit
De D700 kan foto’s, kaarten, uitnodigingen, brochures en folders drukken op talloze media en formaten waaronder hoogglanzende, zijdeglanzende en matte papierrollen vanaf 102 tot 210 mm breed en vanaf 89 tot 100 mm lang. De SureLab D700 heeft een compact formaat waardoor deze desktopprinter ideaal past in een fotokiosk en is duurzaam omdat de meeste onderdelen permanent zijn.

Hoogwaardige productie van fotoafdrukken

De D700 borduurt voort op het succes van professionele fotoprinters van Epson. De afdrukkwaliteit en kleurenconsistentie van het apparaat zijn vergelijkbaar met die van de professionele grafische printers van Epson. De SureLab D700 is ideaal voor het afdrukken van beelden, wenskaarten of gecombineerde printopdrachten van hoogwaardige kwaliteit op aanvraag. Deze zeskleurenprinter met inkjettechnologie heeft een breed kleurenspectrum en drukt scherpe beelden af. De printer maakt gebruik van professionele samengestelde inkt voor premium glanzend fotopapier, geproduceerd op hoge afdruksnelheden. De kosten per afdruk zijn laag en heeft een hoge resolutie van 720dpi x 1440dpi.

Betrouwbaar en betaalbaar
De printer vereist weinig onderhoud en heeft een duurzaam mes wat uitvaltijd verminderd en tijd en geld bespaart.

UltraChrome D6-S-inkt
Deze printer produceert uitmuntende afbeeldingen met levendige kleuren, intense zwarttinten, scherpe contouren en vloeiende gradaties en gebruikt de Epson UltraChrome D6-S-inkt, een speciaal ontwikkelde nieuwe inkt op waterbasis.


KEY FEATURES

Hoge kwaliteit
Micro Piezo-printkop, beeldverwerking van Epson (LUT-technologie)
Breed kleurengamma
Zeskleuren inktset
Afdrukken op een breed scala aan media
Glanzend, zijdeglanzend en mat-papier
Betrouwbaar
Duurzame messen, weinig onderhoud
Uitstekende flexibiliteit
Compact formaat, breed scala aan media en papierformaat